Har 3 maneder

ProBreast Plus

Min søster liker spesielt å leke med hår, du kan slå henne i flere timer, og pusse henne også. Det er virkelig absorbert, som ønsker å få det til å virke perfekt, kan man forbedre en flett fem ganger, legge hårtilbehøret på dem til enhver tid, eller klipp på dem. Han vurderer at skolen spiller mest og forbereder seg for dem. Hennes nye skapelse, Raven's Princess, var original og hun trengte en perfekt frisyre og kjole. I rekkefølge av antall ordre, innblandet hennes mor henne med flere fletter med bånd montert i dem. Etter en stund sa den vakre jenta nei, nei, og fortsatt ikke en gang. Jeg blir hyggeligere i mitt krøllete hår ... og det startet. En halv times ledelse mens deres modellering. Hun så fantastisk ut som en god prinsesse. Bare som det er med aristokrater, forandret hun seg ganske raskt. Ikke vær redd for at nesten to timer har gått fra starten av forestillingen. Plutselig ... hun endret helt konseptet, og på hennes språk var det mindre så "ikke, jeg liker det ikke, som jeg ikke husker prinsessen, hvor langt hennes underordnet". Hun krevde en ny frisyre, stablet hår i siden av den fylte cocaen. Heldigvis, som jeg skrev tidligere, har vi for tiden flyt i kombinasjon av håret, den siste gikk helt jevnt. Hennes mor fra noen side av meg og fra et annet øyeblikk var klare.